miercuri, 11 noiembrie 2009

Uite premieru`…nu-i premieru`

Criza economică adânc imprimată în conştiinţa oricărui român pare că aduce coşmaruri după coşmaruri. După ce că devine deja un lux să fii angajat în ziua de azi, ne mai bântuie şi criza politică.

Cabinetul Croitoru pe cât de repede a fost desemnat, aşa a fost şi demis. Următorul la eşafod, cabinetul Negoiţă.

Domnul Negoiţă, ales primar a doua oară in sectorul 3, se poate spune că are o experientă destul de bogată in ceea ce priveşte administraţia publică iar rezultatul acesteia se vede îndată ce treci pragul din sectorul 2 în sectorul 3.

Insă partidele politice s-au transformat în nişte tauri care vor să ucidă la vederea culorii portocalii. Din câte se pare orgoliul a devenit calitatea cea mai de preţ iar cetăţeanul o cârpă care poate fi aruncată cât ai zice „peşte”. Brusc, ne vedem din ce în ce mai cufundaţi în această groapă fără fund iar „luminiţa şi-a zidit capătul tunelului”.

Domnule Geoană şi domnule Antonescu, dacă eraţi atât de siguri pe capacitatea dumneavoastră de a câştiga alegerile, aţi fi acceptat numirea Cabinetului Croitoru sau măcar acum a Cabinetului Negoiţă...fie şi pentru o lună?

Constituţia spune că noul preşedinte poate numi un alt guvern după investirea sa în funcţie. Ce vă împiedica să faceţi acest lucru odată ce aţi fost aleşi?

Am înţeles...orgoliul...orgoliul v-a pus ditai piedica şi aţi picat în nas. Prin urmare, circul politic continuă, românii sunt disponibilizaţi, grevele devin un peisaj natural al Bucureştiului iar banii de la CE un vis nerealizabil.

Din partea poporului român, Vă mulţumim!!!


Pikky za Pooh

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu