miercuri, 11 noiembrie 2009

Hai să râdem de Geoană!!!!


Ştiţi de ce urăşte "domnişoara” Geoană culoarea portocaliu? Pentru că este o combinaţie între roşu şi galben!!

Senatorul de Dabuleni nu se mai sătura de acuzat, de mâncat rahat în stil elegant,de plimbat prin ţara, că na, doar odată la 4 ani e campanie pentru prezidenţiale.

Şi ce face Geoană în campanie? Se întâlneşte cu bătrânii, le promite creşterea pensiilor, se întâlneşte cu studenţii, le promite internet nelimitat şi gratuit, este interesat de condiţiile din cămine, este interesat de agricultură şi de ţărani, declarându-se "mai naţionalist din punct de vedere economic” după care se întoarce într-una din vilele sale şi se gândeşte ce mai face şi mâine, şi pe cine să mai prostească, poate poate mai câştiga un vot.

Şi uite aşa după ce se va vedea preşedintele României va suferi o puternică amnezie, uitând tot ce a promis în campanie şi bineînţeles se va scuza că nu-i ajung 4 ani pentru a pune România pe picioare şi că îi mai trebuie 4.

Dar cum lucrul acesta nu o să se întâmple, pentru că un "prostănac” nu poate ajunge preşedinte, să revenim la chestii simple: prosteală de campanie. Săracul Ion Iliescu a predat ştafetă prostănacului care aleargă cu ea într-o cu totul altă direcţie.

Oare nu v-aţi săturat să prostiţi poporul român? Politicienii noştri au intrat într-un cerc vicios din care greu vor mai ieşi.Şi cel mai inapt om din această ţară înţelege mascaradă politică şi show-ul pe care ni-l oferă aceşti actori politici în lupta lor pentru putere. Dar care PUTERE? România de mult nu mai are putere pentru că au avut grijă politicienii noştri să distrugă tot ,să o stoarcă de toate puterile. Au trecut 20 de ani DEGEABA, iar pe feţele voastre citim aceeaşi sarcastică indiferenţă.

Ciubotica Cucului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu