miercuri, 11 noiembrie 2009

Cine eu? Nu stiu nimic!

Mădălina Muscă cunoaşte deciziile, dar nu şi momentul adoptării lor. Aceasta este concluzia la care s-a ajuns în urma interviului acordat de tânăra aspirantă la locul de conducere.

Este vorba, bineînţeles, despre data adoptării Cartei SNSPA, un document de o importanţă majoră pentru instituţia în cadrul căreia domnişoara Muscă candidează. Momentul este salvat însă de afirmaţia grăbită a acesteia care susţine că deşi nu cunoaşte data adoptării, este la curent cu prevederile ei.

După acest moment în care aparenţele sunt salvate, tânăra Musc[ se întoarce în colţul ruşinii de unde plecase şi declară că nu consideră importantă cunoaşterea momentului în care a fost adoptată Carta SNSPA. În cazul acesta încep să fie ridicate mai multe semne de întrebare. Cine prezintă importantă? Unde? Cum? şi De ce?, dacă nu Carta SNSPA, principalul instrument de reglementare a ordinii interioare în cadrul instituţiei de învăţământ superior.

Sperăm că pe viitor tânăra Muscă Mădălina să bâzâie cu mai mult interes şi spor în numele celor pe care ar trebui să-i reprezinte nu numai fizic.

Izb

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu