miercuri, 11 noiembrie 2009

Singur importiva tutror


Auzisem şi eu pe la televizoare că pentru campaniile electorale se pun deoparte niste banuţi pentru a face cadouri populaţiei cu ocazia… ei bine, pentru că există. Tot pe la televizoare s-a zis ca bănuţii aştia ar fi fost multişori că aveau o mamă eroină care-i înmulţea cu spor. Din păcate acum suntem în criză economică, aşa că politicianul care se vrea a fi domn peste Ţinut, se eschivează iar staff-ul lui de campanie îşi dă coate când vine vorba despre aceste mici atenţii pe care electoratul le aşteaptă de la partidul fiecărei feţe de afiş electoral.

Nu pot să cred ca voi scrie asta, cu privire la Vadim Tudor, dar Tribunul a intuit mişcarea, cum că darurile (a se citi mita) electorale ar atrage atenţia asupra sa şi asupra a ceea ce vrea el să comunice.

Dacă cu bomboanele Vadim a încercat să ne intre în graţii, săptămâna trecută s-a gândit că zaharul face rău la măseluţe aşa că ne-a dat ceva pentru durere sub titlul „Campania electorală, durere de cap generală”.

Ce-i drept aş fi putut spune că durerea de cap ar fi fost pricinuită de discursul său lătrător şi incoerent, însă Tribunul stă ascuns într-o găurică şi nu vorbeşte cu nimeni, mai mai parcă l-ar imita pe Bin Laden.

Oricum, domnule Vadim, redacţia Zoo Politicon vă multumeşte pentru încercările dumneavastră de a fi tăcut. Cât despre mita electorală ce să spun? La mai mare şi la mai mult! Că şi aşa corupţii ăia de Crinu Dinu, Vlăsescu, sau Geoană nu dau nimic. Măcar dumneavastră, sărac şi cinstit cum sunteţi, să ne mai încântaţi cu mici atenţii din când în când.

Pana Bleaga

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu