miercuri, 11 noiembrie 2009

Candidata - Musca


Madalina Musca indrazneste sa bazaie in sedintele premergatoare alegerilor. Asemenea lui Don Quijote de la Mancha in lupta cu morile de vant, asa a fost resimtita si de tanara studenta in anul II, de catre cei din public care s-au pierdut in incercarile acesteia de a adresa intrebari contracandidatilor.
Domnisoara Musca a incercat sa sensibilizeze electoratul printr-un scurt istoric al vietii personale care a rasunat asemenea unui periplu in incercarea redescoperirii Americii. Dupa acest moment tragico-comic a inercat sa atraga atentia asupra sa printr-o intrebare adresata celui mai vizat candidat, Traian Basescu, insa a dat gres si a fost aspru corectata de catre presendintele inca in exercitiu.
Ceea ce o caracterizeaza in fond pe tanara Musca este curajul debordant de care da dovada prin candidatura sa, nesustinuta de un partid. In fata unui asemenea act de curaj, Madalina Musca trezeste probabil sentimente contradictorii chiar si in Traian Basescu sau Crinu Dinu, care spre deosebire de dumneaei au simtit nevoia sprijinului unui partid.
Haideti sa vedem daca daca doamna don-soara Musca se poate lipi de alegatori asa cum fac insectele ale caror nume poarta.

Izb

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu