miercuri, 11 noiembrie 2009

Corupt...e nu zău!

Din câte se pare ne izbim din ce în ce mai des de un zid...cel puţin noi Zoo Politicon.

Astăzi, domnul Vasescu a ţinut să precizeze că un ziar ca al nostru este lipsit de obiectivitate însă venerabilul nu este singurul care ne-a blamat fiindcă noi am ales să fim corupţi.

După recentele evenimente stau totuşi şi întreb şi va întreb: de ce...de ce consideraţi acest lucru că fiind demn de ocara sau abject?

De la începutul campaniei am fost clari şi am declarat deschis că acceptăm orice fel de mită, pentru a fi corecţi iar fiecare candidat să poată apărea în ziar. Chiar este rău? Acceptăm mită pentru că sistemul ne permite. Credeţi că nu se practică şi în alte ziare? Şi cu toate acestea suntem acizi, criticăm greşeli şi va punem pe gânduri. Unde este preoblema?

Aş vrea să dau un exemplu cât se poate de relevant. Cazul Lili Ciobanu vs. Gigi. Dragă don`şoara, dacă v-aţi hotărât să jucaţi murdar, nu puteţi să spuneţi şi săracului popor că să nu va mai creadă un îngeraş „pur şi nevinovat”?

Ieşirea domnului Gigi nu a fost tocmai ortodoxă dar are şi el partea lui de dreptate. Regulile presupusului talk show politic seamănă mai mult a dictatură comunistă şi nu este de fapt decât o discuţie aranjată până în cele mai mici detalii.

Chiar atât de mult va este frică de neprevăzut sau pur şi simplu nu sunteţi îndeajuns de pregătiţi să faceţi faţă unei adevărate discuţii politice?


Pikky za Pooh

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu