joi, 7 ianuarie 2010

Gigi!!! Dormi?


Bre nea Gigi, ce ne facem? Că uite acuşica se termină campania electorală și noi nu prea intrăm în turul 2.
Nu-i nimic nea Gigi că poți mereu să candidezi și la anu`. Oricum anul acesta în campania din SNSPA ne-ai cam dat pe spate. Uite că am putut cu toții să vedem un nea Gigi bine pus la punct, care a mai învățat câteva cuvinte noi și pe care nu îi este frică să le folosească.
Din ce a fost Gigi Becali și cum a ajus acum, a mai rămas numai tonul „revolutionar” din el, însă candidatul nostru Andrei Becali, este posibil să fi schimbat percepția tuturor în legătură proprietarul din Pipera...dacă ar fi și el la fel de învățat...cine știe?
Însă în ceea ce-l privește pe Andrei, aș putea spune câteva lucruri. Deși lansarea în campania electorală a avut loc cam târziu, candidatul Becali a fost prezent mai la toate evenimentele importante care s-au desfășurat în SNSPA, ocazie cu care Gigi și-a făcut simțită prezența și uneori chiar a pus bețe în roate, mai la toată lumea. Importamt este însă că acesta a reușit să se facă vizibil, ba mai mult, și-a făcut campania „pe spatele altora”, iar ideile sale au fost auzite de către electorat.
Deși nu credeam că o să spun asta vreodată, cred că l-aș vota pe nea Andrei Becali...să văd și eu cum e.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu