joi, 7 ianuarie 2010

Dany Hunor…preşedinte?


Cum campania electorală este pe sfârşite, candidaţii înscrişi în cursa pentru fotoliul prezidenţial încearcă din răsputeri să obţină cât mai multe voturi de la alegători prin tot felul de mijloace, care mai de care mai neconvenționale şi care nu sunt chiar în tandem cu legea. Dar, iată că s-a produs şi surpriza, care ne-a lăsat cu gura căscată pe toţi deopotrivă: într-o zi cu soare, echipa dl. Kelemen Dany Hunor a dat un comunicat de presa…nimic spectaculos până în acest moment..însă surpriza totuşi se dezvăluie, specificându-se faptul că dl. de faţă nu poate participa la cea mai importantă dezbatere de la sfârşitul campaniei electorale. Motivul şi mai “spectaculos”, cică s-a îmbolnăvit subit, aşa am zice noi.
Dl. Dany Hunor, dv. fie v-aţi lăsat intimidat numai la gândul că nu le veţi putea face faţă contracandidaţilor dv. şi veţi fi”inghesuit” într-un colţisor, fie chiar v-aţi îmbolnăvit şi vă urăm însănătoşire grabnică.
Însă, dacă dv. nu ieşiţi la rampă să vă faceţi cunoscut programul electoral, cum credeţi că veţi câştiga voturi? Bând ceiuț cu lămâie la căldurică? Răspunsul este NU, dl Hunor...trebuie să faceţi faţă tuturor provocărilor care se ivesc din partea presei sau a contracandidaţilor!
Nu le puteţi cere studenţilor din SNSPA să vă voteze dacă dv. îl trimiteţi la înaintare pe şeful de campanie într-o dezbatere atât de importantă.
Într-o altă ordine de idei, nici programul dv. electoral nu ne prea atrage atenţia, sunt doar vorbe goale de care ne-am cam săturat; am prefera ceva concret, dacă nu cerem prea mult de la dv şi mai vreţi să fiţi şi un preşedinte al tuturor românilor, uitând de maghiari pentru care doriţi să obţineţi dreptul la autoguvernare! Cum mai vine asta..nu mai ştiu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu