joi, 7 ianuarie 2010

Să cernem sau să nu cernem?

Realitatea care s-a format în jurul alegerilor electorale accentuează mai degrabă dificultatea de a fi alegător, decât cea de a fi candidat.
Promisiunile vin şi se duc cu aceeaşi acurateţe, însă ceea ce face diferenţa este îndemânarea de care dau dovadă candidaţii în susţinerea candidaturii. Remus Cernea face parte din categoria candidaţilor care mizează pe profilul conducătorului carismatic.
Pro Remus Cernea!!
Pentru că Remus Cernea dă dovada dorinţei de schimbare în bine a mediului incojurator. Pentru că spiritul inovator de care dă dovadă pare să fi avut priză la generaţia tânără. Dar ceea ce predomină în discursul şi punctele subliniate de Cernea este reabilitarea mediului înconjurător şi a locuitorilor săi prin stăruinţa şi mijloace corespunzătoare ecologice.
Pentru că Remus Cernea da impresia că este doar un ins din mulţime, cu abilităţi de conducător evidenţiate de alţii, nu îşi asumă drepturi sau calităţi care nu îi aparţin.

Contra Remus Cernea!!
Argumentele care apar împotriva candidatului “eco” sunt multiple. Acestea sunt rezultatul lacunelor pe care candidatura tânărului Cernea, deşi binevoitoare, le prezintă. Spiritul conservator stă în calea punerii în practică a ideilor propuse de “verzi”.
Pentru că nu are o candidatură solidă, care să se ridice la nivelul idealurilor propuse. Pentru că, deşi verzii au o bază fondantă care poate fi fructificată, nu au factorul economic de partea lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu