joi, 7 ianuarie 2010

Alin Oprescu: a fi sau a nu fi?


Unul dintre cele mai surprinzătoare şi ingenioase programe electorale care au fost lansate în această campanie electorală îi aparţine lui Alin Oprescu. Susţin faptul că acest proiect este un cumul între ingeniozitate şi surpriză deoarece, nimeni nu ar fi bănuit că în spatele blogului: vremsiguranta.blogspot.com se află chiar echipa lui Alin Oprescu, bazându-se pe ideea că studenţii din SNSPA, sătuli de problemele pe care le întâlnesc la tot pasul în facultate, au tot dreptul de a se plânge.
Aşa că, dragi colegi, a venit timpul să lăsăm batistuţele şi şerveţelele la o parte şi să începem să ne spunem „of-ul” pe blogul lor, dacă suntem prea laşi sau leneşi să ne rezolvăm problemele singuri...dar poate că aşa este mai bine. Prin intermediul iniţiativei lui Alin Oprescu există o şansă mult mai mare ca o parte din aceste probleme să se rezolve într-un timp cât mai scurt.
Totuşi, să nu ne îmbătăm cu apă rece! Dl. de faţă a precizat faptul că prioritară este rezolvarea problemei creditelor...cu broşura aceea...cred că ştiţi, nu vă mai plictisesc cu asta, însă să nu vă culcaţi pe o ureche că peste noapte şi cele mai mici incoveniențe pe care le întâlniți în calea dv. li se vor găsi o soluţie...să nu exagerăm!
Una peste alta, programul dl. Oprescu a suscitat interesul nostru, al presei dar şi al celorlalţi colegi, rămâne de văzut dacă dânsul îşi va ţine promisiunile şi după terminarea campaniei electorale pentru că noi, studenţii să ne bucurăm de acea broşurică cât mai curând posibil!
Aşa că una peste alta eu îl votez...sau mai stau să mă mai gândesc puțin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu