joi, 7 ianuarie 2010

A fi sau a nu fi MUSCALITI

Criteriul după care cei mai mulţi se ghidează atunci când îşi aleg un reprezentant este măsura în care ei se identifică cu programul politic propus de acesta. În faţa acestei constatări nu putem să nu ne întrebăm cine se regăseşte în ideile transmise de Mădălina Muscă şi susţinătorii aceştia?
Promisiunile au fost multe din partea tuturor taberelor, însă posibilitatea acestora de a deveni realitate este pusă la îndoială de fiecare dată când sunt rostite. În cazul fiecărei promisiuni există suspiciuni din partea electoratului. Astfel ajungem la întrebări care dau răspunsuri pro sau contra candidatei student, Mădălina Muscă
De ce „NU” Mădălina Muscă?
Pentru că emite afirmaţii nefondate, precum pseudo-asocierea dumneaei cu „un ziar corupt”, fapt pt care ar putea şi va fi acuzată de defăimare. Pentru că se ocupă mai mult de îmbogăţirea cunoştinţelor în materie de jurnalistică decât de cea în materie de politică. Pentru că dă dovada faptului că „ţine cu dintii” de aşa-zisa poziţie pe care o ocupă în rândul studenţilor. Pentru că foile volante nu ţin locul unui discurs solid, ci arată atitudinea indiferentă faţă de electorat. Pentru că merităm mai mult.

De ce Mădălina Muscă? (Constatate cu dificultate)
Pentru că Mădălina Muscă aduce o viziune care pare mai apropiată de gândirea studenţilor. Pentru că Mădălina Muscă dă impresia de comuniune cu cei pe care îşi doreşte să-i reprezinte, atât prin atitudinea adolescentină a discursului politic, cât şi prin prezenţa juvenilă, dar se rezumă la o simplă şi naivă impresie. Pentru că, poate dacă ar fi dorit să acorde egală atenţie celor din presă, am fi avut o viziune mai amplă asupra motivelor reale care stau în spatele candidaturii sale.
Iată domnişoară, Mădălina Muscă, motivele pe care le prezentăm electoratului, rezultatul acţiunilor dvs. În mod sigur acum vă doriţi să fi colaborat în egală măsură cu toţi reprezentaţii presei şi nu doar cu cei care v-au prezentat candidatura într-o nuanţă de roz-bombon.

Isb

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu